Gözleme yaparken malzemeleri nasıl seçtiğinizi ve iç harcınızı hazırlarken nelere dikkat ettiğinizi merak ediyorum. Özellikle beyaz peynir ve ıspanak gibi klasik seçimler dışında, farklı ve ilginç iç harçlar denemek için hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz? Ayrıca, gözleme pişirirken tavayı ısıtma konusu da önemli, bu noktada ne tür bir tavayı kullanıyorsunuz? Yüfka ve iç harcın dengesi hakkında ne düşünüyorsunuz, fazla doldurmanın sonuçlarıyla ilgili bir deneyiminiz oldu mu?
Gözleme yaparken malzemeleri nasıl seçtiğinizi ve iç harcınızı hazırlarken nelere dikkat ettiğinizi merak ediyorum. Özellikle beyaz peynir ve ıspanak gibi klasik seçimler dışında, farklı ve ilginç iç harçlar denemek için hangi malzemeleri tercih ediyorsunuz? Ayrıca, gözleme pişirirken tavayı ısıtma konusu da önemli, bu noktada ne tür bir tavayı kullanıyorsunuz? Yüfka ve iç harcın dengesi hakkında ne düşünüyorsunuz, fazla doldurmanın sonuçlarıyla ilgili bir deneyiminiz oldu mu?
Cevap yaz